Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Covid -19 test κάθε Τρίτη του μήνα Απριλίου 2023 στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην Δημαρχείου Υμηττού (Πλ.Ηρώων Πολυτεχνείου 1-Υμηττός)



O Δήμος Δάφνης-Υμηττού σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), στα πλαίσια της πρόληψης και διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας, συνεχίζουν τη διεξαγωγή  ΔΩΡΕΑΝ  ΕΛΕΓΧΟΥ  ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid Covid -19 test), κάθε Τρίτη του μήνα Ιουνίου 2023 (6/6, 13/6, 27/6, εκτός από 20/6)

από τις 9:30 π.μ. έως τις 15:00,στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην Δημαρχείου Υμηττού (Πλ.Ηρώων Πολυτεχνείου 1-Υμηττός).

Οι συμπολίτες μας θα πρέπει να γνωρίζουν τα εξής :

  • Θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον ΑΜΚΑ και την αστυνομική τους ταυτότητα.
  • Θα πρέπει να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες, που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα (μάσκες, αποστάσεις ασφαλείας κτλ).
  • Σε έλεγχο μπορούν να υποβληθούν και παιδιά από 3 ετών και άνω με απαραίτητη παρουσία του γονέα- κηδεμόνα. Απαιτείται προσκόμιση εκτυπωμένης υπεύθυνης δήλωσης από τον κρατικό  ιστότοπο gov.gr , υπογεγραμμένη από τον γονέα-κηδεμόνα, στην οποία να αναγράφεται, ότι  συναινεί στη διενέργεια της συγκεκριμένης εξέτασης.
  • Απαιτείται αριθμός κινητού τηλεφώνου για την αποστολή του αποτελέσματος του ελέγχου, ως μήνυμα (sms).
  • Δικαίωμα να πραγματοποιήσουν το τεστ , έχουν όλοι οι κάτοικοι του Δήμου Δάφνης-Υμηττού αλλά κι από την ευρύτερη περιοχή.
  • Σε έλεγχο μπορούν να υποβληθούν όλοι οι συμπολίτες μας( εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια