Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Εκδήλωση-συζήτηση «ΟΧΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΗΝ ΠΥΡΚΑΛ. Επιπτώσεις, Κίνδυνοι & Οργάνωση της αντίστασης» Κυριακή 12.03.23 Δημαρχείο Υμηττού

Εκδήλωση-Συζήτηση  με θέμα: 
«ΟΧΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΗΝ ΠΥΡΚΑΛ. Επιπτώσεις, Κίνδυνοι & Οργάνωση της αντίστασης» 
Κυριακή 12.03.23 18:00
Πρώην Δημαρχείο Υμηττού

Ομιλητές: 
Σοφία Τσαδάρη - Μέλος Συλλόγου Αρχιτεκτόνων / ΑΚΕΑ
Γιώργος Μητροβγένης Δημοτικός Σύμβουλός Δάφνης-Υμηττού Μ.ΑΡΙ.ΔΑ.

Συνδιοργάνωση:
Μαχόμενη Αριστερή Δύναμη Ανατροπής Δάφνης-Υμηττού Μ.ΑΡΙ.ΔΑ.
Αριστερή Κίνηση Εργαζόμενων Αρχιτεκτόνων
Μαχόμενη Ηλιούπολη Αριστερή Ανατρεπτική Κίνηση

Η ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης ΜΑΡΙΔΑ:  

Παρά την οργή, την  λαϊκή αγανάκτηση, τον απεργιακό  παλλαϊκό ξεσηκωμό   και τις καταλήψεις  για την τραγωδία  στα Τέμπη με 57 νεκρούς, παρά την κρατική καταστολή που πρόσθεσε το κλάμα από τα  δακρυγόνα  στην γενική θλίψη  για την δολοφονία  της φοιτητικής νεολαίας , επιβατών και εργαζομένων στους σιδηροδρόμους, η  κυβέρνηση Μητσοτάκη προχωράει στο έγκλημα ιδιωτικοποίησης κάθε δημόσιου αγαθού και άλωσης κάθε ελευθέρου χώρου.

Στο τριήμερο της καθαρής Δευτέρας και ταυτόχρονα  με το κρατικό  έγκλημα των σιδηροδρόμων προώθησε  την ιδιωτικοποίηση   του νερού ενώ σταθερά προχωράει στα σχέδια για την Υπουργούπολη στην ΠΥΡΚΑΛ έχοντας ήδη  στρώσει  τον δρόμο  της με χιλιάδες ευρώ από τον κρατικό κορβανά  στους κολλητούς μελετητές  και εκατομμύρια  για μελέτες και απαλλοτριώσεις.

Σε αντίθεση με τις λαϊκές ανάγκες για υγεία ,παιδεία ,ασφαλείς μεταφορές το μόνο που προωθείται  είναι  η διάλυση του ΕΣΥ η ιδιωτικοποίηση της παιδείας και των ΔΕΚΟ με     όχημα το κέρδος της  κυβερνώσας κρατικής μαφίας.

Το κυβερνητικό σχέδιο για την  ΠΥΡΚΑΛ είναι μείζον θέμα για την περιοχή μας για  αυτό σας καλούμε στην νέα ημερομηνία μετά  την αρχική αναβολή λόγω της τραγωδίας.

  Την Κυριακή 12 Μάρτη 18.00 στην εκδήλωση-συζήτηση  για το μέλλον της περιοχής στο Δημαρχείο Υμηττού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια