Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


ΤΟ Ανατολικών Συνοικιών της ΚΝΕ: Σειρά Εκδηλώσεων για τα 80 χρόνια της ΕΠΟΝ

 


Σειρά πολύμορφων εκδηλώσεων, διοργανώνει το ΤΣ Ανατολικών Συνοικιών της ΚΝΕ, μπροστά στην εκδήλωση της ΟΠ Αττικής της ΚΝΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από την ίδρυση της ΕΠΟΝ, με τίτλο «Οι νέοι της ΕΠΟΝ μας δείχνουν τον δρόμο, βαδίζουμε στα χνάρια τους να αλλάξουμε τον κόσμο», το Σάββατο 4 Μάρτη, στις 7 μ.μ. στο γήπεδο της Νήαρ Ηστ στην Καισαριανή.

Αναλυτικά:

  • Τρίτη 28 Φλεβάρη, 7.30 μ.μ., επίσκεψη – ξενάγηση στο «Κάστρο του Υμηττού» (Αγραίων 47, Υμηττός), από την Φιλιώ Τόλια, διδάκτωρα νεότερης και σύγχρονης ιστορίας, πρόεδρο του παραρτήματος Δάφνης – Υμηττού της ΠΕΑΕΑ ΔΣΕ και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΕΑΕΑ- ΔΣΕ.
  • Παρασκευή 3 Μάρτη, 6.30 μ.μ., επίσκεψη – ξενάγηση στο Μουσείο ΕΑΜικής Αντίστασης στην Καισαριανή, από το παράρτημα Καισαριανής της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ.
  • Παρασκευή 3 Μάρτη, 7.30 μ.μ., προβολή ταινίας στο Στέκι Πολιτισμού «Ανδρέας Λυκουρίνος» στην Καισαριανή (Ερυθρού Σταυρού 29, δίπλα στο Σκοπευτήριο).
  • Σάββατο 4 Μάρτη, 11:00, κατάθεση στεφάνου στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια