Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Λιόγας: «Στον δεύτερο γύρο ο Αμύντας θα… πατήσει καλύτερα»

 


Για την αναμέτρηση με τον Κόροιβο και την πορεία του Αμύντα στο πρωτάθλημα της Elite league μίλησε στο ΕΟΚ WEB Radio ο Δημήτρης Λιόγας.

Αναλυτικά ο προπονητής της ομάδας του Υμηττού μίλησε:

Για το αν τούς επηρέασε η διακοπή των γιορτών: «Σίγουρα επηρεάζονται οι ομάδες, έχουν τον αγωνιστικό ρυθμό που είχαν πριν. Αυτό που γίνεται φέτος με τις μεταγραφές Δεκεμβρίου γίνεται για πρώτη φορά στην κατηγορία και στην πραγματικότητα αλλάζει λίγο το τοπίο. Είναι λίγο δύσκολο να βάλεις μέσα σε 10 μέρες τους καινούργιους παίκτες μέσα στη νοοτροπία της ομάδας και στη φιλοσοφία του παιχνιδιού όπως την αναπτύσσει ο καθένας».

Για τη μέχρι στιγμής πορεία του Αμύντα: «Ο Αμύντας μέχρι τώρα δεν έχει κανέναν Αμερικάνο. Το γεγονός ότι το πρωτάθλημα επιτρέπει στις ομάδες να ‘χουν δύο ξένους παίκτες κάνει μεγάλη διαφορά. Οι περισσότεροι απ’ τους Αμερικάνους των ομάδων παίρνουν τις αποφάσεις στα δύσκολα σημεία του παιχνιδιού, έχουν σταθερά υψηλό σκορ, υπάρχουν ομάδες που στηρίζονται πολύ στο κομμάτι των Αμερικάνων. Οι παίκτες μου έκαναν μεγάλη προσπάθεια να “μεταμορφωθούν” αυτοί σε Αμερικάνους. Δεν είναι πάντα εύκολο, χρειάζεται χρόνο, αλλά δεν έχω παράπονο γιατί προσπαθούν πολύ σκληρά. Όσο περνάει ο καιρός βελτιωνόμαστε. Έχουμε χάσει 6 παιχνίδια στον πόντο και αν αυτά τα παιχνίδια ήταν λίγο διαφορετικά όλα θα ήταν αλλιώς. Παίζει μεγάλο ρόλο το κομμάτι της ψυχολογίας και της εμπειρίας, την οποία εμείς δεν έχουμε. Εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και θέλω να πιστεύω ότι στο 2ο γύρο η ομάδα θα “πατήσει” καλύτερα».

Για τη μεταγραφή του Νίκου Λιακόπουλου: «Κατά τη γνώμη μου, είναι μια μεταγραφή πρώτης κλάσης, ένας παίκτης που μπορεί ν’ αλλάξει τις ισορροπίες σε οποιαδήποτε ομάδα. Είναι εξαιρετικός παίκτης, μεγάλος νικητής και το ‘χει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια. Είναι ένας παίκτης που έλειπε απόλυτα απ’ τον Αμύντα, η εμπειρία του και το ότι μπορεί να κάνει τους συμπαίκτες του καλύτερους. Τον χρειαζόμασταν πάρα πολύ και άμεσα».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια