Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ανάπλαση κεντρικής πλατείας Δάφνης και ενημέρωση ΕΜΜΕΒΕ - Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης-Υμηττού

Επιστολή δημοτικής παράταξης "Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης-Υμηττού" σχετικά με την έναρξη των έργων ανάπλασης της πλατείας Δημαρχείου Δάφνης και την ενημέρωση της ΕΜΜΕΒΕ (Ένωση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Δάφνης-Υμηττού & Νέου Κόσμου):

Κύριε Δήμαρχε,

με έντονο προβληματισμό παρακολουθούμε τις παράλληλες αναρτήσεις στο διαδίκτυο με εσάς αφενός να φωτογραφίζεστε αυτοσυγχαιρόμενος που αύριο ξεκινάει η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας Δάφνης και τον Εμπορικό και Βιοτεχνικό Σύλλογο Δάφνης Υμηττού (ΕΜΜΕΒΕ) αφετέρου να διαμαρτύρεται ότι από τις 9 Νοεμβρίου σας έχει εγγράφως και κατ’ επανάληψη ζητήσει συνάντηση, προκειμένου να ενημερωθεί για το έργο, το χρονοδιάγραμμα και την επίδραση που, αναμφισβήτητα, θα υπάρξει στα καταστήματα πέριξ της πλατείας. Ο θεσμικός ρόλος του ΕΜΜΕΒΕ θεωρούμε ότι καθιστούσε υποχρεωτική την ανταπόκρισή σας στο αίτημα του Διοικητικού του Συμβουλίου, αν και κανονικά, η συνάντηση αυτή θα έπρεπε να είχε ήδη προ πολλού προκληθεί από εσάς.

Δυστυχώς, έχουμε καταλάβει απόλυτα την απέχθεια που τρέφετε στην αυτονόητη διαδικασία της ενημέρωσης και της συζήτησης, καθώς σχεδόν πάντα αρνείστε να μας παρέχετε εγκαίρως και εγκύρως την ενημέρωση που οφείλετε να μας παρέχετε ως αιρετούς. Την ίδια απέχθεια τρέφετε και σε κάθε μορφή διαβούλευσης, καθώς για κανένα θέμα, ούτε φυσικά για την ανάπλαση της πλατείας, ούτε ακόμα και για το μεγάλο ζήτημα της ΠΥΡΚΑΛ, ζητήσατε την άποψη των πολιτών.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη περίπτωση επίμονης άρνησης και επιδεικτικής αδιαφορίας να συναντηθείτε με τους εκπροσώπους των επαγγελματιών που η εργασία τους και η οικονομική τους κατάσταση επηρεάζεται άμεσα από το έργο, ενώ σας έχουν ζητήσει επανειλημμένως ενημέρωση, μας κάνει να απορούμε αν άραγε έχετε καταλάβει το μέγεθος του δημοκρατικού σας κατήφορου. Όσο θεωρείτε ότι η πόλη σάς ανήκει και μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε, χωρίς να δίνετε λογαριασμό σε κανέναν, θα μας βρίσκετε απέναντι

Προφανώς είναι ήδη αργά για διάλογο και ενημέρωση, ωστόσο, σας καλούμε, έστω και τώρα, αφού ζητήσετε δημοσίως συγγνώμη από το ΔΣ του ΕΜΜΕΒΕ, να επιδιώξετε εσείς άμεσα τη συνάντηση, προκειμένου οι εκπρόσωποι των εμπόρων και βιοτεχνών της περιοχής μας, να αποκτήσουν μια εικόνα των σχεδίων σας και να προγραμματίσουν, κατά το δυνατόν πλέον, την πορεία τους. Έστω και τώρα!
Από την πλευρά μας, είμαστε στη διάθεση του ΔΣ του ΕΜΜΕΒΕ και κάθε ενδιαφερομένου για συζήτηση και συντονισμό δράσεων.

Για τη Δημοτική Παράταξη

Η επικεφαλής & δημοτική σύμβουλος
Όλγα Χριστινάκη

Οι δημοτικοί σύμβουλοι
Γιώργος Μπόκαρης
Κώστας Αντωνιάδης
Ερρίκος Μαργαρίτης
Ανδρέας Ανδρουλάκης











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια