Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Θέατρο Βράχων: Greek Santa’s Village-Το ελληνικό χωριό του Αϊ Βασίλη

 Η Thessaloniki Brand υπό την αιγίδα και τη συνεργασία των Δήμων Βύρωνα και Δάφνης-Υμηττού διοργανώνει το πρώτο Ελληνικό χωριό του Αη Βασίλη - Greek Santa's Village, που θα πραγματοποιηθεί στα Θέατρα Βράχων, από τις 7 Δεκεμβρίου 2022 έως και τις 8 Ιανουαρίου του νέου έτους.
Θα υπάρχει πληθώρα δωρεάν δράσεων για να απασχολούνται και να διασκεδάζουν οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του Χριστουγεννιάτικου μας χωριού. Αρχοντικό του Αη Βασίλη, η χαρά του παιδιού, Facepainting, παραμυθόσπιτο, ταχυδρομείο,  σπιτάκι ηρώων της Disney και των παραμυθιών, κέντρο ενημέρωσης, κοινωνική δράση ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,  σπιτάκι της φιλοζωικής, της πυροσβεστικής, του Ερυθρού Σταυρού και της τροχαίας, φουσκωτά και το ραδιόφωνο του χωριού. Ο κατ'εξοχήν πρωταγωνιστής των Χριστουγέννων, ο ίδιος ο Άγιος Βασίλης αλλά και το επιτελείο του με τα ξωτικά, τους τάρανδους, τους καλικάντζαρους, τους χιονάνθρωπους, τις νεράιδες, animater και άλλους συγκεντρώνονται σε ένα μαγικό μέρος, το Greek Santa's Village.

Το πρωτότυπο Ελληνικό χωριό του Άη Βασίλη υπόσχεται στους επισκέπτες του 33 ημέρες γεμάτες φως, χαρά, γιορτή, παιχνίδι, χαμόγελα υπό τη συνοδεία ενός πλούσιου καλλιτεχνικού προγράμματος με συναυλίες από μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής αλλά και χορευτικά,  πολιτιστικά και θεατρικά δρώμενα, που θα 'ντύσουν' το εορταστικό κλίμα και θα ανακοινώνονται ανά εβδομάδα.

Ενδεικτικά αναφέρονται και έχουν προταθεί για τη συμμετοχή τους, οι εξής παρακάτω καλλιτέχνες: Kings, Έλενα Τσαγκρινού, Ζοζεφίν, Δημήτρης Σταρόβας, 1550, ΟΝΙΡΑΜΑ, Μανώλης Κονταρός, Ασπασία Θεοφίλου, Σίλια Κατραλή, Stan, dj Mark Angelo, Vegas, Ελευθερία Ελευθερίου, Γιάννης Βαρδής, Γιώργος Λιανός, Κώστας Μακεδόνας και άλλοι πολλοί.

Ημερομηνίες εμφάνισης των ανωτέρω θα ανακοινωθούν σύντομα, ενώ την κεντρική παρουσίαση έχει αναλάβει ο Χρήστος Κούτρας, δημοσιογράφος-παρουσιαστής και διευθυντής του life style site Fthis του Ομίλου Ant1 και παρουσιαστής στο «Καλύτερα δεν γίνεται» με την Ναταλία Γερμανού.

Στις 21 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί ένα τιμητικό αφιέρωμα στη γνωστή στιχουργό μεγάλων επιτυχιών Όλγα Βλαχοπούλου, με δημοφιλή ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής. Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν ως προς την ενίσχυση των δράσεων της κοινωνικής-φιλανθρωπικής δράσης ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

Φέτος είναι η χρονιά που θα συναντηθούμε όλοι μαζί στην πρωτεύουσα για να ζήσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων και να ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία για το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο Χωριό που έχει γίνει ποτέ.

Προαιρετικά μπορείτε να επισκεφθείτε και τη Χριστουγεννιάτικη μας αγορά όπου θα βρείτε ψυχαγωγικά παιχνίδια, ζαχαρώδη, γούρια, στολίδια και πολλά άλλα είδη που θα καλύψουν την κάθε σας ανάγκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως  τα έσοδα γενικά του Ελληνικού χωριού του Αη Βασίλη, θα διατεθούν στην νέα πανελλήνια δράση ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ως δωρεά και η συμβολή σας, αγοράζοντας ένα εισιτήριο είναι σημαντικό βήμα ανάπτυξης αυτής της μοναδικής καινοτόμας φιλανθρωπικής-κοινωνικής δράσης.
ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

07/12/2022 17:00-22:00

08/12/2022-08/01/2023 το Ωράριο θα είναι 10:00-22:00

Στις 01/01/2023 το ωράριο θα είναι 10:00-01:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Γενική Είσοδος:     Κανονικό    7€           Μειωμένο    3,50€

Είσοδος 3ημέρου: Κανονικό    15€         Μειωμένο     7,50€

* Το Μειωμενό εισιτήριο αφορα τις κατηγορίες (Παιδιά 9 έως 15 ετών, ΑΜΕΑ, Πολύτεκνοι, Τρίτεκνοι, Άνεργοι, Άνω των 65 ετών)

Η είσοδος για τα παιδιά έως 8 ετών είναι ΔΩΡΕΑΝ.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΑΚΕΤΑ - FAMILY PACK

Family Pack 1+1: Περιλαμβάνει είσοδο 1 γονέα και  1 παιδιου 9 έως 15 ετών και κοστίζει 9€ από αρχική τιμή 10,50€

Family Pack 1+2: Περιλαμβάνει είσοδο 1 γονέα και  2 παιδιών 9 έως 15 ετώνκαι κοστίζει 11€ από αρχική τιμή 14€

Family Pack 2+1: Περιλαμβάνει είσοδο 2 γονέων και  1 παιδιου 9 έως 15 ετών και κοστίζει 14€ από αρχική τιμή 17,50€

Family Pack 2+2: Περιλαμβάνει είσοδο 2 γονέων και  2 παιδιών 9 έως 15 ετών και κοστίζει 16€ από αρχική τιμή 21€

Περισσότερα στη σελίδα greeksantasvillage
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια