Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Φορτηγό των ΕΑΣ με επικίνδυνα υλικά ακινητοποιήθηκε στο δρόμο και δεν υπήρχε οδική βοήθεια!

Φορτηγό των ΕΑΣ που μετέφερε επικίνδυνα υλικά ακινητοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της διαδρομής του. Το απίστευτο που καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων στα ΕΑΣ Υμηττού, είναι ότι δεν υπήρχε συμφωνία με εταιρεία οδικής βοήθειας , την ίδια ώρα που η διοίκηση των ΕΑΣ ,πρόσφατα πήρε απόφαση για τη μίσθωση SUV για τα στελέχη της!

Η ανακοίνωση:

ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ ΣΤΑ Ε.Α.Σ.!

Η πολιτική απαξίωσης και διάλυσης που ασκεί η διοίκηση στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα δεν έχει τελειωμό.

Φορτηγό αυτοκίνητο της εταιρείας φορτωμένο με επικίνδυνα υλικά με προορισμό το πεδίο βολής, ακινητοποιείται κάπου στην πορεία του.

Το φορτηγό με το επικίνδυνο φορτίο βρισκόταν για ώρες ακινητοποιημένο στο δρόμο, χωρίς κάλυψη οδικής βοήθειας. Η διακοπή της οδικής βοήθειας έχει γίνει στα πλαίσια της μείωσης κόστους (!!) από υπηρεσιακούς παράγοντες εδώ και αρκετό διάστημα και δυστυχώς αφορά οχήματα που είναι 30 χρονών και έχουν διανύσει πάνω από 1.300.000 km μεταφέροντας επικίνδυνα φορτία…!!!!!

Η διοίκηση όμως με εισήγησή της στο Δ.Σ. της εταιρίας ζήτησε και πήρε έγκριση για αγορά μέσω leasing 9 ολοκαίνουργιων επιβατικών αυτοκινήτων (τα SUV τα αναίρεσε μετά την κατακραυγή) με κόστος 203.000 € (!!) για τις ανάγκες μετακίνησης στελεχών της, αδιαφορώντας για την κατάσταση οχημάτων που είναι σημαντικά για τη λειτουργία της εταιρίας, αδιαφορώντας επίσης για την ασφάλεια των συναδέλφων οδηγών, αλλά και δημόσια ασφάλεια. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια