Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Τρόμος στον Υμηττό: Σπείρα... που «έλεγε τα κάλαντα» χτύπησε και λήστεψε ηλικιωμένο

 

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ηλικιωμένος έπεσε θύμα ληστών μέσα στο σπίτι του στον Υμηττό.

Οι τέσσερις δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr, προσποιοιήθηκαν ότι ήθελαν να πουν τα κάλαντα στον ηλικιωμένο, και του χτύπησαν το κουδούνι της μονοκατοικίας. Το θύμα, τους πίστεψε και τους άνοιξε την πόρτα.

Οι ληστές τον έσπρωξαν στο εσωτερικό και τον ακινητοποίησαν με την χρήση σωματικής βίας. Ο αρχηγός της σπείρας του ζητούσε να αποκαλύψει που είχε κρυμμένα χρήματα και χρυσαφικά.

Οι συνεργοί του ερεύνησαν τα δωμάτια αλλά δεν βρήκαν κάτι πολύτιμο. Τελικά του άρπαξαν το πορτοφόλι του με 200 ευρώ και εξαφανίστηκαν. Ο ηλικιωμένος ζήτησε βοήθεια από τους γείτονες που ενημέρωσαν την Άμεση Δράση. Στην οδό Αμάλθειας, έφτασαν αστυνομικοί της ΔΙ. ΑΣ Αθηνών.

Το θύμα τους περιέγραψε τα χαρακτηριστικά των ληστών που φορούσαν σκουφιά του Άη Βασίλη, έγιναν αναζητήσεις αλλά δεν εντοπίστηκαν. Η Ασφάλεια Δάφνης-Υμηττού ανέλαβε την έρευνα για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Πηγή: vradini.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια