Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Νέα επιστολή απέστειλε η Ένωση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Δάφνης-Υμηττού προς τον Δήμαρχο Δάφνης-Υμηττού.

 Νέα επιστολή απέστειλε η Ένωση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Δάφνης-Υμηττού & Ν. Κόσμου(ΕΜΜEΕΒΕ) προς τον Δήμαρχο Δάφνης-Υμηττού. Εδώ η πρώτη αναπάντηση επιστολή



Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της 2ης επιστολής:

Ελπίζουμε αυτή την φορά να υπάρξει ανταπόκριση απ'την πλευρά των αρμοδίων αρχών του Δήμου. *Το παρακάτω έχει ήδη αποσταλεί με email)

Υπηρεσία:
Γραφείο Δημάρχου
Μήνυμα:
Αγαπητέ Κ Δήμαρχε.
Ως σύλλογος Εμπόρων και Βιοτεχνών Δάφνης Υμηττού έχουμε αποστείλει με email αλλά και γραπτώς, τόσο σε εσάς όσο και στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, επιστολή που αφορά την διαμόρφωση της κεντρικής πλατείας (Δημαρχείου) της Δάφνης.
Στην οποία αφού εκφράσαμε τους προβληματισμούς των επιχειρήσεων , αλλά και των δεκάδων εργαζομένων σε αυτές, που δραστηριοποιούνται πέριξ της πλατείας, ζητήσαμε τα τελικά σχέδια διαμόρφωσης της απ'τις αρμόδιες αρχές.
Αυτό έγινε στις 9/11.
Μέχρι και σήμερα 21/11 δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση.
Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτό οφείλεται σε αδιαφορία των αρμοδίων αρχών.
Όχι απέναντι στον σύλλογο μας, αλλά απέναντι στους ανθρώπους που δίκαια ζητούν να μάθουν το χρονοδιάγραμμα του έργου, κατά πόσο αυτό θα επηρεάσει την εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων, και αν και τι έχει μεριμνήσει ο Δήμος για αυτούς.
Είμαστε στην διάθεση σας και περιμένουμε απάντηση σας όσο το δυνατόν πιο σύντομα.
Ευχαριστούμε.
Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος Ψωφακης Δημοσθένης.
Ο γ.γραμματεας Σιγανός Λορέντζο.
Δάφνη Υμηττός 21/11/2022

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια