Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Πρόσκληση σε δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο διαταραχών μνήμης και συναισθήματος την Παρασκευή 18.11.2022 και ώρες 10:00π.μ. έως 13:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην Δημαρχείου Υμηττού (Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου 1-Υμηττός)



Ο Δήμος Δάφνης-Υμηττού, το ΚΕΠ Υγείας (Κέντρο Πρόληψης Υγείας) και τα Δημοτικά Ιατρεία, σε συνεργασία με το Κέντρο Ημέρας IASIS Α.Μ.Κ.Ε. , προσκαλούν τους συμπολίτες μας της Τρίτης Ηλικίας (55 ετών κ άνω), να συμμετάσχουν στο ΔΩΡΕΑΝ διαγνωστικό έλεγχο διαταραχών μνήμης και συναισθήματος,  που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 και ώρες  10:00π.μ. έως 13:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην Δημαρχείου Υμηττού (Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου 1-Υμηττός).

Σκοπός της δράσης είναι, μέσω της ΠΡΟΛΗΨΗΣ, η έγκαιρη διάγνωση, η αντιμετώπιση της νόσου Alzheimer και η ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας για συναφείς διαταραχές μνήμης  και διαταραχές του συναισθήματος.

Τον διαγνωστικό έλεγχο θα διενεργήσει  επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Ημέρας  IASIS, το οποίο παράλληλα θα είναι διαθέσιμο για δωρεάν παροχή καθοδήγησης και συμβουλών  σε φροντιστές ατόμων με άνοια.

Οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες μας,  που επιθυμούν να συμμετάσχουν , είναι αναγκαίο να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο τηλ: 210-9769598 (ΚΕΠ Υγείας- Κέντρο Πρόληψης Υγείας) έως την  Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 14:00, όπου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η Πρόληψη μπορεί να κάνει τη μνήμη μας ακόμα πιο δυνατή!!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια