Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Το Ολυμπιακό Άθλημα του Ράγκμπυ στο 1ο ΕΠΑΛ ΥΜΗΤΤΟΥΣτο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού με χαρά αποδεχτηκαμε την πρόσκληση να παρουσιάσουμε το Ολυμπιακό Άθλημα του Ράγκμπυ στο 1ο ΕΠΑΛ ΥΜΗΤΤΟΥ. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την θερμή αποδοχή και φιλοξενία τους μαθητές, το διδακτικό προσωπικό και ιδιαίτερα τον Διευθυντή κ. Δημητρόπουλο και την κα. Πέτροβα για το πνεύμα συνεργασίας και την καινοτομία, με στόχο την αύξηση συμμετοχής των παιδιών στον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα.
Το πρωινό της τέταρτης είχε πάρα πολλές εκπλήξεις, αστείρευτη ενέργεια, χαμόγελα, καλά οργανωμένες επιθέσεις και ακέραιη άμυνα. Ήσασταν εξαιρετικοί – περάσαμε όλοι «πένα» (όπως εξομολογήθηκε μια μαθήτρια).
Ο σκοπός μας ήταν να αναδείξουμε τη μοναδικότητα που χαρακτηρίζει το Ράγκμπι, ένα άθλημα για όλους χωρίς αποκλεισμούς – σκοπός επετεύχθη!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια