Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Δήμος Δάφνης Υμηττού : Ανακοίνωση πρόσληψης καλλιτεχνικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ 2/2022)

 

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού του Δήμου Δάφνης-Υμηττού, γνωστοποίησε την πρόσληψη δέκα (10) ατόμων Καλλιτεχνικού προσωπικού για το Δημοτικό Ωδείο Υμηττού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 9 μηνών, για την κάλυψη αναγκών της εκπαιδευτικής χρονιάς (2022-2023).

Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών θα πραγματοποιηθεί μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας σε ημερήσια εφημερίδα του Νομού Αττικής και συγκεκριμένα από την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022 έως και τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022 στα γραφεία του ΟΠΑΔΥ (Ηλιουπόλεως 120, Δάφνη – 5ος όροφος) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Εδώ ολόκληρη η Ανακοίνωση 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.Υποψήφιοι Δάφνη Υμηττός - Πολίτες σε Κίνηση - Όλγα Χριστινάκη