Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Κοινότητας Δάφνης- Υμηττού

Τη Δευτέρα 29/8/22 πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του Ιωάννη Δραγάτση, νέου προέδρου της κοινότητας Δάφνης, ο οποίος αντικαθιστά την μέχρι πρότινος πρόεδρο της κοινότητάς Δάφνης, Μαρίνα Κόλλια, η οποία αποχώρησε από τα προεδρικά της καθήκοντα.

Κοινοτάρχης Υμηττού παραμένει ο αδερφός του Δημάρχου Δάφνης κος Ραφαήλ Μπινίσκος.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τον νέο εκλογικό νόμο 4804/2021 για την Αυτοδιοίκηση  οι δημοτικές κοινότητες Δάφνης και Υμηττού μετά τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, πρόκειται να καταργηθούν.

Ακολουθεί η ανακοίνωση τη Δημοτικής Παράταξης Δάφνη - Υμηττός, Πόλη Φωτεινή για την ορκωμοσία του νέου προέδρου της κοινότητας Δάφνης:

Τη Δευτέρα 29/8/22 και ώρα 12:00μμ. πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου προέδρου της κοινότητας Δάφνης- Υμηττού, καθότι λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών και ακαδημαϊκών υποχρεώσεων η μέχρι πρότινος πρόεδρος της κοινότητάς μας, Μαρίνα Κόλλια, αποχώρησε από τα προεδρικά της καθήκοντα. 

Παραμένει βέβαια κοινοτικός σύμβουλος και θα συμβάλλει ως μέλος της δημοτική ομάδας ετοιμάζοντας παράλληλα να δώσουμε την μάχη των δημοτικών εκλογών των Οκτωβρίου του 2023. 

Σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, η θέση του προέδρου θα περνούσε στον επόμενο σε ψήφους κοινοτικό σύμβουλο της ανεξάρτητης συμμαχίας πολιτών Δάφνη Υμηττός ΠΟΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ κ. Σιγανό Λορέντζο, την οποία δεν μπορούσε να αποδεχθεί επίσης λόγω αυξημένων επαγγελματικών  υποχρεώσεων, καθότι διατηρεί επιχείρηση εστίασης. 

Έτσι η θέση πέρασε στον Ιωάννη Δραγάτση, τρίτο κατά σειρά κοινοτικό σύμβουλο, ο οποίος από τις 29/8 θα εκτελεί τα καθήκοντα του νέου πρόεδρου της κοινότητάς μας.

Γεννημένος το 1978 στη Δάφνη, προερχόμενος από πολύτεκνη οικογένεια αποφοίτησε από το σχολείο ως αριστούχος, περνώντας στα Τ.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ. Κάτοικος Δάφνης, παντρεμένος με την Μαλάμω Τσάνη, με την οποία και έχουν δυο παιδιά.

Τον Ιούλιο του 2001 ξεκίνησε την καριέρα του στον Ασφαλιστικό τομέα, όπου και διαγράφει μία επιτυχημένη πορεία. Επίσης, είναι διπλωματούχος Βυζαντινής Μουσικής και από το 2020 συμβάλει στη λειτουργία του Ι.Ν. Αγ. Ιωάννη Κυνηγού από τη θέση του επιτρόπου. 

Η εμπειρία και η ευαισθησία του για την κοινωνία μας θα συμβάλλουν με τον πιο ουσιαστικό τρόπο σε μία #Πόλη_Φωτεινή. 

Τον καλωσορίζουμε!

Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα παρατίθεται στον παρακάτω σύνδεσμο https://bit.ly/3QWr5lP

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια