Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


ΠΥΡΚΑΛ: Έχει τελειωμό η κατρακύλα των ΕΑΣ; Οι εργαζόμενοι λένε πως όχι

Το Σωματείο Εργαζομένων στα ΕΑΣ Υμηττού με ανακοίνωση τους επανέρχονται στο θέμα της δήθεν μετεγκατάστασης περιγράφοντας όσα παράδοξα καλούνται να διαχειριστούν.

Η ανακοίνωση τους:

ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΩΝ Ε.Α.Σ. 

Μετά από ένα και πλέον χρόνο από την Πρωθυπουργική εξαγγελία για δημιουργία «πάρκου Υπουργείων» στις εν πλήρη λειτουργία εγκαταστάσεις του Υμηττού των Ε.Α.Σ., η Διοίκηση επιτέλους μας κάλεσε για Ενημέρωση – Διαβούλευση με θέμα τη μετεγκατάσταση των υφιστάμενων γραμμών παραγωγής, οι οποίες είναι Εθνικού – Στρατηγικού χαρακτήρα σχετιζόμενες με την Άμυνα της χώρας. 

Άνθρακες ο θησαυρός! Η διαλυτική ασάφεια της Κυβέρνησης μέσω της Διοίκησης συνεχίστηκε. Ο Δ. Σύμβουλος κ. Ν. Κωστόπουλος ισχυρίστηκε ότι δεν έχει κανένα σχέδιο και καμία πληροφορία σε σχέση με τη μετεγκατάσταση, η οποία υπόψη πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τις 31 Δεκέμβρη 2022. 

Ήξερε όμως ο κ. Ν. Κωστόπουλος ότι θα γίνει μετεγκατάσταση με αναπτυξιακή προοπτική και νέες σύγχρονες γραμμές παραγωγής(!). Πως ήξερε αυτό και δεν ήξερε ούτε καν που και πως θα γίνει η μετεγκατάσταση; 

Πότε άραγε θα εκπονήσουν μελέτη για όλο αυτόν τον τεράστιο όγκο μη-χανημάτων που πρέπει να μετακινηθούν; Εκτός και αν δεν μετακινηθούν, όπως βάσιμα εκφράζουμε! 

Κατά τα άλλα, τα γυρίσματα σήριαλ και ταινιών καλά κρατούν, αφού στο πρώτο συνεργείο προστέθηκε ένα ακόμα, το οποίο θα κάνει γυρίσματα σε άλλους – κατά τα άλλα – απόρρητους χώρους της παραγωγής. 

Λέτε να έρθει έτσι η ανάπτυξη των Ε.Α.Σ…; 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια