Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Διαδικτυακή Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού το Σάββατο 7/5 και ώρα 11:00 μέσω της πλατφόρμας ZOOM, σε συνεργασία με την εταιρεία Επαγγελματικού Προσανατολισμού Career Gate

 Με ιδιαίτερη χαρά ο Δήμος Δάφνης-Υμηττού και η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή σας προσκαλούν στην διαδικτυακή  ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού , η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7/5 και ώρα 11:00 μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ZOOM, σε συνεργασία με την εταιρεία Επαγγελματικού Προσανατολισμού Career Gate με θέμα : “Σπουδές και Επαγγέλματα του Μέλλοντος”. 

Θα αναλυθούν  σημαντικά θέματα όπως επαγγέλματα του μέλλοντος, επιλογές σπουδών, αλλαγές εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και η διαχείριση του χρόνου των μαθητών.

    Όλοι  όσοι ασχολούμαστε με τα παιδιά  γνωρίζουμε ότι ζούμε σε μία δύσκολη εποχή, ιδιαίτερα στο χώρο της εκπαίδευσης. Οι σωστές επιλογές των μαθητών για το μέλλον προϋποθέτουν ενημέρωση, έρευνα και κατάλληλες πηγές πληροφόρησης. Η σωστή επιλογή σπουδών και εργασίας, επιτρέπει στο άτομο να αξιοποιεί τις δυνατότητες του, τα ενδιαφέροντα του ενώ αυξάνονται οι πιθανότητες για επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα.

   Η επαγγελματική σταδιοδρομία, λοιπόν, δεν έχει πια μονοσήμαντο χαρακτήρα. Oι εξελίξεις στην τεχνολογία, στην επιστήμη, οι νέες μορφές οργάνωσης της εργασίας, η αυξανόμενη εξειδίκευση, είναι χαρακτηριστικό του νέου εργασιακού τοπίου.

Ομιλητές της ημερίδας θα είναι οι :

Κατσανέβας Κωνσταντίνος, Πρόεδρος Career Gate

Λέλες Θανάσης, Επιστημονικός Υπεύθυνος Career Gate

Τσιχλή Κατερίνα, Εκπαιδευτική Σύμβουλος

 

Τα στοιχεία εισόδου για την διαδικτυακή ημερίδα είναι :

Career Gate is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Topic: Δήμος Δάφνης-Υμηττού

Time: Μάιος 7, 2022 11:00 π.μ

Join Zoom Meeting

https://us06web.zoom.us/j/2574228735?pwd=dWRReExLdzE5cHBYMWdmWWZ1MFpqQT09

Meeting ID: 257 422 8735 Passcode: 123456

Με εκτίμηση,


Ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού

Αναστάσιος Αθ. Μπινίσκος

 

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας

Βερίνα Δ. Καρακώνη

 

Η Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής

Γεωργία Γρ. Σκιαδοπούλου






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια