Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Covid-19:Δήλωση Δημάρχου Δάφνης–Υμηττού – Αναστάσιου Αθ. Μπινίσκου

"Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι υπεβλήθην πριν λίγη ώρα σε έλεγχο COVID-19 μετά από επαφή που είχα με επιβεβαιωμένο κρούσμα και βγήκα θετικός. Παρόλο την προσοχή και τα μέτρα που τηρώ με ευλάβεια από την πρώτη στιγμή της πανδημίας, όντας και εμβολιασμένος, δεν το απέφυγα.

Αυτή τη στιγμή δεν εμφανίζω κάποιο σύμπτωμα και νιώθω καλά που αυτό το βοηθάει βεβαίως το γεγονός ότι έχω εμβολιαστεί! Θα ήθελα έτσι εδώ να προσθέσω, ότι εφ’ όσον έχουμε το όπλο του εμβολίου, να πάμε όλοι να το κάνουμε χωρίς φόβο διότι με αυτό θα βγούμε από τον γολγοθά που όλοι περνάμε.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντά μου εκτός από τα προγραμματισμένα ραντεβού τα οποία θα αναβληθούν. Τηρώ τις οδηγίες των γιατρών και του ΕΟΔΥ κατά γράμμα και εύχομαι όλα να πάνε καλά."

Ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού
Αναστάσιος Αθ. Μπινίσκος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.Υποψήφιοι Δάφνη Υμηττός - Πολίτες σε Κίνηση - Όλγα Χριστινάκη