Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


(Βίντεο-Φωτογραφίες)Δελτίο τύπου για την εκδήλωση "Κινούμαστε για την ΠΥΡΚΑΛ - Ναι στο Πάρκο, Όχι στην Υπουργούπολη" 9/10/2021 - Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης-Υμηττού

 


Το Σάββατο, 9 Οκτωβρίου, πολίτες σε κίνηση, τρέξαμε, μιλήσαμε και τραγουδήσαμε για την ΠΥΡΚΑΛ, αλλά και για το πώς ονειρευόμαστε την περιοχή μας. Βρεθήκαμε στις γειτονιές και στους δρόμους μας, πλήθος κόσμου, γεμάτοι αγωνία και λαχτάρα, για όσα μας ενώνουν. Κάναμε πράξη την ιδέα για το πώς ονειρευόμαστε το Πάρκο στην ΠΥΡΚΑΛ: Άθληση για μικρούς και μεγάλους, πολιτισμός, ενδιαφέρουσες συζητήσεις, όμορφες συναντήσεις. Ο κόσμος όπως φάνηκε το έχει ανάγκη!

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Νίκος Παππάς, Θεανώ Φωτίου, Ραλλία Χρηστίδου, Γιάννης Μουζάλας, εκπρόσωπος του Γιάννη Μπαλάφα, ο πρ. δήμαρχος και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Αργιανάς, ο επικεφαλής και οι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης Πόλη Φωτεινή Γιώργος Δαουλάρης, Καλλιρόη Ρούσσου και Νίκος Ντίνος, ο αντιδήμαρχος Ηλιούπολης Αποστόλης Στασινόπουλος, ο αντιδήμαρχος Βύρωνα Κώστας Αγγέλης, δημοτικοί σύμβουλοι και επικεφαλής παρατάξεων από όλους τους δήμους του τομέα μας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι με τη Δύναμη Ζωής, Χρίστος Καραμάνος, Ελένη Βασιλοπούλου, Σπύρος Αγγέλης, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πολύς πολύς κόσμος που ήρθε να σταθεί στο πλάι μας σε έναν αγώνα δίκαιο και όμορφο! Ξεχωριστά όμορφη και ελπιδοφόρα εικόνα τα πολλά ζευγάρια παιδικών ματιών, που σε αυτά καθρεφτίζεται η αλήθεια του σκοπού μας: το μέλλον!

Δεν μπορούμε και δεν πρόκειται να σταματήσουμε να διεκδικούμε αυτό που μας αξίζει!
Όσοι νομίζουν ότι μπορούν να σχεδιάζουν ερήμην μας, τώρα ξέρουν ότι μπορούν και να ανησυχούν!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς όλους!

Ακολουθεί το οπτικοακουστικό υλικό από την εκδήλωση:




















































































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια