Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Απόλυτη εγκατάλειψη και απαξίωση στο Δήμο Δάφνης – Υμηττού – Φωτογραφίες ντροπής

 

Απίστευτες εικόνες από το Δήμο Δάφνης, όπου βλέπουμε να έχει απαξιωθεί σε μεγάλο βαθμό και δεν υπάρχουν λύσεις, προκαλώντας τεράστια προβλήματα.

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται ο Δήμος Δάφνης, που ζει μέρες απαξίωσης, με τα πράγματα να γίνονται όλο και χειρότερα.

Συγκεκριμένα, είχαμε μία καταγγελία, για έναν άνθρωπο που προσέκρουσε πάνω σε εκτεθειμένη πέτρα στο οδόστρωμα, λόγω έργων που γίνονται στο σημείο.

Μάλιστα τονίζεται ότι ο δρόμος θα έπρεπε να είχε κλείσει, ενώ δεν υπάρχει καμία απολύτως σήμανση και τα υλικά είναι εντελώς εκτεθειμένα, κάτι πάρα πολύ επικίνδυνο.


Αναλυτικά η καταγγελία:

«04/07/2021 ώρα 03:10 π.μ. στον δήμο Δάφνης – Υμηττού άνθρωπος, οδηγώντας δίκυκλο, προσέκρουσε πάνω σε εκτεθειμένη πέτρα στο οδόστρωμα από έργα που γίνονται στο σημείο τις τελευταίες μέρες. Τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ σε πολύ κρίσιμη κατάσταση (εσωτερική αιμορραγία, άνοιγμα κρανίου) και αυτή τη στιγμή η τύχη του αγνοείται. Τώρα ίσως να είναι περιττό και “λίγο” αυτό που κάνω.

Έχουμε χρέος όμως , ως πολίτες, να κοιτάμε το μερίδιο ευθύνης μας όταν η ηγεσία που “διαλέξαμε”, τουλάχιστον σε δημοτικό επίπεδο, προχωρά σε εποπτεία μεγάλων έργων με επικίνδυνα οικοδομικά υλικά χωρίς(!) να κλείσει ολοκληρωτικά τον δρόμο. Για την ακρίβεια δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο. Στο τέλος της ημέρας παραμένουν όλα εκτεθειμένα, χωρίς καμία φωτεινή σήμανση.

Καρότσια με παιδιά, ηλικιωμένοι, οδηγοί πραγματοποιούν καθημερινή διέλευση. Σήμερα όμως είναι ένα διαφορετικό βράδυ. Η επικοινωνία μου με παράγοντες του δήμου έχει να επισημάνει τα χειρότερα για την αντιμετώπιση της ηγεσίας ως προς τα προβλήματα τέτοιου τύπου.

Φιλαράκι ένα συγγνώμη στο χρωστάμε και είναι το ελάχιστο που μπορώ να σου πω.

Υ.Γ 1 Ας μη θίξω θέματα ευθύνης για τη μη έγκαιρη έλευση του ασθενοφόρου, Σάββατο βράδυ που δυστυχώς η χώρα έχει αρνητικά ρεκόρ σε τροχαία.

Υ.Γ 2 Προδικάζω μηνύματα τύπου “δεν είναι ευθύνη του δήμου”, ” ο εργολάβος φταίει”, “αυτός τι έκανε έξω τέτοια ώρα” και αυτά τα χαριτωμένα, ξέρετε εσείς.

Υ.Γ 3 Ελπίζω σε κυβερνητικό επίπεδο να περισσέψει κάνα 150αρι να πάρουμε κάνα ασθενοφόρο ή κάνα φωτεινό σηματοδότη, όχι;;».


Η κατάσταση πάντως είναι τραγική ακόμα και στο κομμάτι της καθαριότητας, καθώς σε πολλούς δρόμους παρατηρούνται σκηνικά εγκατάλειψης και απαξίωσης της περιοχής, με γεμάτους κάδους σκουπιδιών, στοίβες από σκουπίδια σε πάρκα.





Πηγή: Λευτέρης Παυλίδης - sportime.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια