Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Α.Ο. Δάφνη : Νέο εντυπωσιακό χτύπημα με Μουστόπουλο (pic)


Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αναδεικνύεται ως αυτό με το μεγαλύτερο έρεισμα στις μεταγραφικές κινήσεις, με τα σπουδαία χτυπήματα να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του ΑΟ Δάφνης να εντυπωσιάσει ξανά και να συμφωνήσει με τον Διονύση Μουστόπουλο, ο οποίος αποτελεί ένα ψηλό από το πάνω ράφι των Εθνικών κατηγοριών. Ο 29χρονος σέντερ, ο οποίος διαθέτει όλες τις κινήσεις ενός μοντέρνου παίκτη στη θέση του, είχε κοινή πορεία με τον Γιάννη Τζιβελέκα για τρεις αγωνιστικές σεζόν, με τις δυο να είναι στον Μανδραϊκό στην Β’ Εθνική, όταν κατάφεραν να φέρουν την ομάδα της Δυτικής Αθήνας στην 5η θέση του πρωταθλήματος, και μια στο Παγκράτι στην Α2 Ανδρών πριν δυο σεζόν.

 
Με τους «ροσονέρι» ο Διονύσης Μουστόπουλος είχε 5 πόντους με 4 ριμπάουντ, ενώ πέρυσι βρέθηκε στον Εθνικό Πειραιά, βοηθώντας τον να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με το εντυπωσιακό 4-0.

Πλέον, μετά την απόκτηση του 29χρονου σέντερ, η Δάφνη είναι έτοιμη να ταρακουνήσει εκ νέου χτυπώντας με νέες κινήσεις στην μεταγραφική σκακιέρα.

Πηγή: basketa.gr

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια