Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


ΠΥΡΚΑΛ: Συνάντηση Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ με στελέχη της διοίκησης των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση για το μεγάλο πρόβλημα που έχει προκύψει με τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ) με τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Ν. Κωστόπουλο και στελέχη της εταιρείας. Στη συνάντηση συμμετείχαμε ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Θοδωρής Δρίτσας και οι βουλευτές του Β’3 Νότιου Τομέα Αθήνας Γιάννης Μπαλάφας, Γιάννης Μουζάλας, Θεανώ Φωτίου και Ραλλία Χρηστίδου.
Στη συζήτηση ετέθη μετ’ επιτάσεως εάν υπάρχουν οι όροι και οι προϋποθέσεις για την μετεγκατάσταση των ΕΑΣ. Από την αναλυτική ενημέρωση που είχαμε από την πλευρά της διοίκησης διαπιστώσαμε ότι δεν υπάρχει μέχρι στιγμής ουσιαστική μελέτη για μετεγκατάσταση.  
Επιμείναμε στο γεγονός αυτό ζητώντας από την διοίκηση την εξασφάλιση της μετεγκατάστασης βασισμένη σε ολοκληρωμένη μελέτη και διαβεβαιώσαμε ότι πέρα από την κοινοβουλευτική μας πρωτοβουλία θα παρακολουθούμε από πολύ κοντά όλη την εξέλιξη.
Τα ΕΑΣ συνδέονται άρρηκτα με την ενίσχυση της άμυνας της χώρας, που συνιστά πρωταρχικό μέλημα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια