Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.

Ανακοίνωση εγγραφών Βρεφονηπιακών – Βρεφικών – Παιδικών Σταθμών του ΟΚΠΔΥ Δήμου Δάφνης-Υμηττού για το έτος 2021-2022

Οι αιτήσεις εγγραφών στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Δάφνης – Υμηττού θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 24 Μαΐου έως και την Παρασκευή 18 Ιουνίου.

Οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά για την εγγραφή των παιδιών στους Σταθμούς του Δήμου μας υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Δάφνης . Στην αίτηση πρέπει να δηλώνονται υποχρεωτικά πέραν του σταθμού 1ης επιλογής, άλλοι δύο Σταθμοί ως 2η και 3η επιλογή. Σε περίπτωση πληρότητας του Σταθμού της 1ης σας επιλογής, θα ακολουθήσει η εγγραφή του βρέφους- νηπίου στον Σταθμό της 2ης ή 3ης επιλογής σας. Η αίτηση εγγραφής πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα δικαιολογητικά. Αιτήσεις με ελλιπή στοιχεία δε θα μπαίνουν σε διαδικασία μοριοδότησης.

Για κάθε παιδί πρέπει να υποβληθεί μία μόνο αίτηση μαζί με το σύνολο των δικαιολογητικών. 

Πληροφορίες δίνονται από όλους τους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας, όλες τις εργάσιμες ημέρες από τις 07:00 – 16:00 και κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού μπορείτε να επισκέπτεστε τον σταθμό. Τα απαραίτητα έντυπα εγγραφής διατίθενται στην ιστοσελίδα του Δήμου Δάφνης – Υμηττού.

Για παιδιά που πληρούν τις προϋποθέσεις εγγραφής μέσω επιδοτούμενου προγράμματος ΕΣΠΑ, οι αιτήσεις εγγραφής μέσω Δήμου δε θα αξιολογούνται, παρά μόνο όταν έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των αιτήσεων μέσω ΕΣΠΑ (και δεν θα έχουν ενταχθεί στο συγκεκριμένο πρόγραμμα χωρίς υπαιτιότητα της αιτούσας). Όσες αιτήσεις αξιολογηθούν θετικά από την ΕΕΤΑΑ και λάβουν voucher, εγγράφονται άμεσα στο σταθμό 1ης επιλογής τους, χωρίς κάποια οικονομική επιβάρυνση για όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους.

Αίτηση χωρίς τα απαιτούμενα δικαιολογητικά δε θα μπαίνει στη διαδικασία επιλογής.

Κατεβάστε εδώ ολόκληρη την απόφαση 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.