Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


ΠΥΡΚΑΛ:Όλγα Χριστινάκη: «Χάνεται το όνειρο της ΠΥΡΚΑΛ με την Υπουργειούπολη…!» - Συνέντευξη στην Επικοινωνία 94FM

 

Συνέντευξη Όλγας Χριστινάκη επικεφαλής των Πολιτών σε Κίνηση Δάφνης-Υμηττού στην Επικοινωνία 94FM σχετικά με την δημιουργία Κυβερνητικού Πάρκου στον χώρο της ΠΥΡΚΑΛ-ΕΑΣ.

Mε αντιδράσεις και εύλογες ανησυχίες υποδέχθηκε η αντιπολίτευση του Δήμου Δάφνης-Υμηττού και μερίδα της τοπικής κοινωνίας, αλλά και κάτοικοι όμορων περιοχών, τις πρωθυπουργικές εξαγγελίες για τις παλιές εγκαταστάσεις της ΠΥΡΚΑΛ στον Υμηττό.

«Πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας ήταν η απομάκρυνση της ΠΥΡΚΑΛ από τον Υμηττό και η απόδοση του χώρου στον δήμο, προκειμένου να μετατραπεί σε πάρκο ανοιχτό για τους δημότες. Το πρωθυπουργικό σχέδιο σε σύγκριση με τις πάγιες διεκδικήσεις της τοπικής κοινωνίας απέχει «όπως η ημέρα από τη νύχτα», τόνισε στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές η επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες σε Κίνηση» Όλγα Χριστινάκη.

Η ίδια πρόσθεσε πως με το συγκεκριμένο έργο όχι μόνο χάνεται το όνειρο της ΠΥΡΚΑΛ, αλλά αλλάζει κι ο χαρακτήρας της πόλης.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια