Κάλεσμα συγκέντρωσης στην πλατεία Υμηττού, Σάββατο 10/4, 11.00π.μ. ενάντια στα σχέδια για ΠΥΡΚΑΛΣε κάλεσμα στην πλατεία Υμηττού καλούν συλλογικότητες και φορείς της περιοχής ενάντια στα κυβερνητικά σχέδια για την ΠΥΡΚΑΛ:

"Κάλεσμα

Όλοι στην πλατεία Υμηττού Σάββατο 10/4 στις 11.00 πμ

Επειδή η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποφάσισε για μας χωρίς εμάς να μετατρέψει το χώρο που ζούμε η και που εργαζόμαστε σε Υπουργουπολη.

Επειδή πάγιο αίτημα των κατοίκων αλλά και των αποφάσεων διαχρονικά των  δημοτικών συμβουλίων Δάφνης Υμηττού ήταν και είναι να γίνει η ΠΥρκαλ  πάρκο και κοινόχρηστοι χώροι.

Επειδή αντίθετα με τις πρωθυπουργικές εξαγγελίες κ τις αναδιπλώσεις του  κυβερνητικού δημάρχου η περιοχή δεν μπορεί να αντέξει μια τετοια  οικοδομική και κυκλοφοριακή επιβάρυνση

Επειδή η ιστορία μυρίζει μεγάλο φαγοπότι κατασκευαστικών εταιρειών αλλά  Ελληνικό πρώην αεροδρόμιο που ξεκίνησε για πάρκο για να καταλήξει σε  καζίνο κ ουρανοξύστες.

Επειδή εν μέσω πανδημίας αντί να στηρίζεται το σύστημα υγείας με  ανθρώπινο δυναμικό και υλικοτεχνική υποδομή η κυβέρνηση εξαγγέλλει  φαραωνική υπουργουπολη με το πράσινο να υποβαθμίζεται σε αυλές των  υπουργείων

Επειδή αντίθετα με την κυβερνητική προπαγάνδα υπολογίζεται η επί πλέον  πάνω από 40 Χιλ η καθημερινή κίνηση δημοσίων υπαλλήλων κ επισκέπτων σε  μια ήδη επιβαρυμένη ρυμοτομικά περιοχή.

Γι’ αυτό πρέπει εδώ και τώρα να ακουστεί η φωνή των δημοτών να συζητήσουμε ,να αντισταθούμε και απαιτήσουμε το πάγιο αίτημα μας

Η ΠΥΡΚΑΛ να γίνει πάρκο και κοινόχρηστοι χώροι
Συλλογικότητες και φορείς Δήμου Δάφνης κ Υμηττού και όμορων δημων"


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια