Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Σόδομα με Covid! Καταγγελία-σοκ για «οίκο ανοχής» στη Δάφνη που «σπέρνει» τον κορονοϊό!


Υπό το καθεστώς τρόμου ζουν καθημερινά οι κάτοικοι μιας ολόκληρης περιοχής στη Δάφνη όπου, με το πρόσχημα της παροχής υπηρεσιών μασάζ, λειτουργεί παράνομα εδώ και αρκετούς μήνες ένας οίκος ανοχής που «σπέρνει» τον κορονοϊό εν μέσω πανδημίας!

Μάλιστα, «ενοχοποιήθηκε» πρόσφατα για ένα κρούσμα του ιού σε 17χρονο αγόρι! Σύμφωνα με καταγγελία που έφτασε στην «Espresso», στο διαμέρισμα όπου στεγάζεται ο παράνομος οίκος ανοχής υποτίθεται ότι λειτουργεί ινστιτούτο μασάζ, αλλά στο εσωτερικό του γίνονται… Σόδομα και Γόμορρα!

Άντρες κάθε ηλικίας που «διψούν» για σεξ περνούν καθημερινά την πόρτα του παράνομου «μασατζίδικου», που βρίσκεται σε κεντρικότατο δρόμο της Δάφνης, και εκτονώνουν τα καταπιεσμένα σεξουαλικά τους ένστικτα, αδιαφορώντας για τις αυστηρές προειδοποιήσεις των ειδικών και αν θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Από το παράνομο άντρο οργίων παρελαύνουν καλλονές «φωτιά» από την ανατολική Ευρώπη -και όχι μόνο- συνοδευόμενες από «σκιώδεις» προστάτες για να προσφέρουν ερωτικές υπηρεσίες, φυσικά με το αζημίωτο!

Οι αλλοδαποί ιδιοκτήτες του παράνομου οίκου ανοχής από την πλευρά τους έχουν λάβει όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για να μη γίνουν αντιληπτοί από αστυνομικούς και καταλήξουν στη φυλακή, καθώς περιμετρικά του «ινστιτούτου μασάζ» έχουν εγκαταστήσει κρυφές κάμερες, οι οποίες καταγράφουν την παραμικρή κίνηση! Αντιθέτως, δεν δείχνουν την ίδια ανησυχία για την ασφάλεια των πελατών τους αφού, σύμφωνα με την ίδια πληροφορία, οι μάσκες, τα αντισηπτικά και τα μέτρα προφύλαξης είναι άγνωστες λέξεις!

Αυτός ήταν και ο λόγος που έκανε τους κατοίκους να έχουν βάσιμες υποψίες ότι στο συγκεκριμένο «σπίτι» κόλλησε κορονοϊό ένας 17χρονος συμπολίτης τους! Το νεαρό αγόρι διαγνώστηκε θετικό στον Covid-19 και από την αναζήτηση των επαφών του διαπιστώθηκε ότι είχε επισκεφθεί το εν λόγω μασατζίδικο μαζί με έναν φίλο του, ο οποίος βρέθηκε αρνητικός στον ιό.


Διαφήμιση σε πορνοσελίδες

Οι δουλειές πάνε τόσα καλά που οι υπεύθυνοι του «ινστιτούτου» αποφάσισαν να επαναλειτουργήσουν και έναν άλλο οίκο ανοχής, ο οποίος βρίσκεται δύο στενά από το παράνομο «μασατζίδικο»! Και όχι μόνον αυτό, αλλά δεν διστάζουν και να διαφημίσουν σε γνωστές πορνοσελίδες τις υπηρεσίες τους, συνοδεύοντάς τες με φωτογραφίες γυμνών γυναικών σε άκρως προκλητικές πόζες, τις ώρες που δέχονται τους πελάτες και τα στοιχεία επικοινωνίας για να κλείσει ραντεβού όποιος το επιθυμεί:

«…Σήμερα σάς περιμένουν Γκαμπριέλα, Ζιζέλ και Λίλυ -νέα κοπέλα 20 χρόνων από Ρωσία (15:00-00:00)» αναφέρεται σε μια από τις αναρτήσεις, κάτω από την οποία υπάρχει η φωτογραφία μιας καλλίγραμμης νεαρής, η οποία ποζάρει με εσώρουχα μπροστά από ένα τζακούζι και ακόμη μια στην οποία απεικονίζεται μία εξίσου εντυπωσιακή καλλονή, η οποία είναι ξαπλωμένη topless σε ένα κρεβάτι και έχει ανοίξει προκλητικά τα πόδια της, αφήνοντας να φανεί το κατακόκκινο στρινγκ της!

Πηγή: Espressonews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια