ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΔΑΦΝΗΣ- ΥΜΗΤΤΟΥ
ΦΟΛΕΣ ΣΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ

Η θανάτωση των ζώων με φόλες είναι αξιόποινη πράξη, η οποία τιμωρείται με φυλάκιση και χρηματική ποινή ύψους 30.000€.
Η συγκεκριμένη πράξη διώκεται αυτεπάγγελτα, που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε λάβει γνώση αυτού του εγκλήματος με οποιονδήποτε τρόπο, έχει το δικαίωμα να το καταγγείλει στις αρμόδιες διωκτικές αρχές.
Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες ζώων να είναι πολύ προσεκτικοί στους περιπάτους τους και να καταγγείλουν οτιδήποτε πέσει στην αντίληψή τους, στις αρχές.
ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ- ΥΜΗΤΤΟΥ
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=340016177159462&set=a.115922506235498&type=3
Το Blog "Δαφνούλα & Υμηττούλης", δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το Blog "Δαφνούλα & Υμηττούλης", ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.
0 Σχόλια