Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ανακοίνωση εγγραφών Βρεφονηπιακών – Βρεφικών – Παιδικών Σταθμών του ΟΚΠΔΥ Δήμου Δάφνης-Υμηττού για το έτος 2020-2021


·          Οι αιτήσεις εγγραφών στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Δάφνης – Υμηττού θα ξεκινήσουν τη Τρίτη 9 Ιουνίου έως  και την Παρασκευή 26  Ιουνίου. Για είσοδο στην πλατφόρμα πατήστε στον σύνδεσμο: https://pstathmoi.publicota.gr/dafni-imittos/
·           Οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά για την εγγραφή των παιδιών στους Σταθμούς του Δήμου μας υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Δάφνης . Στην αίτηση πρέπει να δηλώνονται υποχρεωτικά πέραν του σταθμού 1ης επιλογής, άλλοι δύο Σταθμοί ως 2η  και 3η επιλογή. Σε περίπτωση πληρότητας του Σταθμού της 1ης σας επιλογής, θα ακολουθήσει η εγγραφή του βρέφους- νηπίου στον Σταθμό της 2ης ή 3ης επιλογής σας. Για τα αδέρφια συμπληρώνεται μόνο μία αίτηση εγγραφής και όχι ξεχωριστές αιτήσεις. Η αίτηση εγγραφής πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα δικαιολογητικά. Αιτήσεις με ελλιπή στοιχεία δε θα μπαίνουν σε διαδικασία μοριοδότησης.
·          Για κάθε παιδί πρέπει να υποβληθεί μία μόνο αίτηση μαζί με το σύνολο των δικαιολογητικών. Στην περίπτωση που υποβληθούν για το ίδιο παιδί περισσότερες από μία αιτήσεις (σε διαφορετικούς σταθμούς), θα υπάρξει ακύρωση.
·    Πληροφορίες δίνονται από όλους τους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας, όλες τις εργάσιμες ημέρες από τις 07:00 – 16:00 και κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού μπορείτε να επισκέπτεστε τον σταθμό. Τα απαραίτητα έντυπα εγγραφής διατίθενται στην ιστοσελίδα του Δήμου Δάφνης – Υμηττού.
·        Για παιδιά που πληρούν τις προϋποθέσεις εγγραφής μέσω επιδοτούμενου προγράμματος ΕΣΠΑ, οι αιτήσεις εγγραφής μέσω Δήμου δεν θα αξιολογούνται, παρά μόνο όταν έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των αιτήσεων μέσω ΕΣΠΑ (και δεν θα έχουν ενταχθεί στο συγκεκριμένο πρόγραμμα χωρίς υπαιτιότητα της αιτούσας). Όσες αιτήσεις αξιολογηθούν θετικά από την ΕΕΤΑΑ και λάβουν voucher, εγγράφονται άμεσα στο σταθμό 1ης επιλογής τους, χωρίς κάποια οικονομική επιβάρυνση για όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους. 
·        Αίτηση χωρίς τα απαιτούμενα δικαιολογητικά δε θα μπαίνει στη διαδικασία επιλογής.



Κατεβάστε το πιστοποιητικό υγείας εδώ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια