Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ανακοίνωση Φιλόζωων Εθελοντών Δήμου Δάφνης-Υμηττού - ΦΕΔΥ - ΑΡΓΟΣ

"Αγαπητά μέλη, φίλες & φίλοι,
με χαρά σας ενημερώνουμε ότι η διαδικτυακή μας παρέα ξεπέρασε τα 590 μέλη και σας ευχαριστούμε!!🐶🐱
Έχουμε ενημερώσει για τις συναντήσεις και την προσπάθεια δραστηριοποίησης και συνεργασίας με το Δήμο Δάφνης - Υμηττού. Παρά την καλή διάθεση που επιδεικνύεται, εκτιμάται ότι μέχρι σήμερα δεν υπήρξε το αναμενόμενο αποτέλεσμα, στην πράξη ιδίως για 'τα πιο "εύκολα" ζητήματα (σίτιση - στείρωση – περίθαλψη).
🔸Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην ίδρυση ενός συλλόγου με την επωνυμία "Φιλόζωοι Εθελοντές Δάφνης-Υμηττού " - (ΦΕΔΥ) Άργος με σκοπό την θεσμική πλέον υπόσταση - παρέμβαση και την καλύτερη οργάνωση των δράσεων. Έχει κατατεθεί το καταστατικό προς έγκριση στην αρμόδια Αρχή, υπάρχει όμως καθυστέρηση λόγω της τρέχουσας κρίσης. Είμαστε στη διάθεσή σας για περαιτέρω πληροφορίες. Το καταστατικό θα αναρτηθεί ευθύς μόλις υπάρξει η σχετική έγκριση.
🔸Επειδή βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πρέπει να φροντίζουμε ακόμα περισσότερο τους φίλους μας. Για αυτό το λόγο επικοινωνήσαμε με το Δήμο ζητώντας ενημέρωση. Πληροφορηθήκαμε ότι δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία σίτισης και διάθεσης τροφών. Κατόπιν, κατατέθηκε η με αριθμό πρωτοκόλλου 4144/31-3-2020 αίτηση προς την Φιλοζωική επιτροπή του Δήμου Δάφνης-Υμηττού και κοινοποιήθηκε στο γραφείο Δημάρχου για να ενημερωθούμε επισήμως, εάν έχουν γίνει ενέργειες προκειμένου να σιτιστούν τα αδέσποτα ζώα του Δήμου. Δηλώσαμε δε ότι θέλουμε και μπορούμε να βοηθήσουμε όπου μας ζητηθεί, όπως φαίνεται και στην αίτηση που αναρτάται.
Σας ευχαριστούμε και σας καλούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να δραστηριοποιηθεί ο Δήμος και να φροντίσουμε όλους τους τετράποδους φίλους μας."

Ακολουθεί η επιστολή που εστάλει στον Δήμο:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια