Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Καραμπέτσιος: «Ο Αμύντας δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να εξελίσσονται»

 

Ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Αμύντα, Θωμάς Καραμπέτσιος, έκανε τη δική του παρέμβαση στην εκπομπή «Τα παιδία παίζει» του ΕΟΚ WebRadio με τον Αργύρη Παγαρτάνη και τον Δημήτρη Μελίσση. Αναλυτικά είπε:

Για τη συμμετοχή του Αμύντα στο τουρνουά Rising Stars: «Καταρχάς, να πω ότι ο Λεωνίδας Ζούπας, που είναι η “σημαία” του συλλόγου μας, ανέλαβε το κομμάτι των ηλικιών 17-21 και είναι ο άνθρωπος που συνδέει τις υποδομές με το ανδρικό επίπεδο κι έχει την ευθύνη αυτών των τμημάτων. Όταν με πήρε ο Κώστας Τσαρτσαρής για να μου το προτείνει, ο Λεωνίδας και ο πρόεδρος, Άγγελος Ζούπας, το δέχθηκαν με ενθουσιασμό και είπαμε ότι θέλουμε να συμμετέχουμε. Ο Αμύντας είναι μια ομάδα που πρέπει να βρίσκεται σ’ αυτά τα τουρνουά. Ο στόχος μας είναι να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται, να έχουμε μια θετική παρουσία και ν’ ανταποκριθούμε κι εμείς στο κάλεσμα που μάς έγινε απ’ την ΕΟΚ».

Για τη δουλειά που γίνεται στον σύλλογο: «Αυτό που προσπαθούμε εμείς είναι αφενός να ισχυροποιηθούμε μαζεύοντας παιδιά, αφετέρου να παρέχουμε σωστές υπηρεσίες σ’ αυτά τα παιδιά και τους γονείς, βοηθώντας τα να εξελιχθούν. Αυτός είναι ο σημαντικότερος στόχος που έχουμε θέσει με τη διοίκηση. Τώρα πια έχουμε κάνει ένα πιο «φρέσκο» ξεκίνημα, υπάρχει μια νέα διοίκηση, η οποία ακολουθεί τα «χνάρια» και τον δρόμο που έχει βάλει η διοίκηση που υπήρχε όλα αυτά τα χρόνια. Προσπαθούμε αυτήν τη στιγμή να βάλουμε τη «φρεσκάδα» και κάποιες νέες ιδέες, βελτιώνοντας το πρόγραμμα των υποδομών μας και δίνοντας στα παιδιά και τους γονείς τη δυνατότητα να γίνουν καλύτεροι, παρέχοντάς τους περισσότερες υπηρεσίες».

Για τις δράσεις που έχουν κάνει στο παρελθόν και σχεδιάζουν να κάνουν: «Έχουμε κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν διάφορες δράσεις, οι οποίες λειτουργούν παράλληλα με το πρόγραμμά μας. Έχουμε φυσικά τα summer camps που κάνει ο σύλλογος, όπου δεν έχουν χαρακτήρα φύλαξης, αλλά η ομάδα προπονεί τα παιδιά. Επίσης, έχουμε κάνει αρκετές διοργανώσεις επισήμων 3×3 της FIBA, μέσω των οποίων υπάρχουν ήδη παιδιά στην Ελλάδα που έχουν πάρει πόντους. Πολλά παιδιά απ’ τον σύλλογο του Αμύντα έχουν τρέξει σε αυτά τα τουρνουά, έχουν αθληθεί και έχουν βαθμολογηθεί. Είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, όχι μόνο για το αθλητικό κομμάτι, αλλά και για το κοινωνικό. Από ‘κει και πέρα, για 5 χρόνια περίπου είχαμε διοργανώσει ένα τουρνουά για μικρές ηλικίες, το οποίο, με την άδεια της ΕΣΚΑ, γινόταν παράλληλα με τα άλλα τμήματα υποδομής της Ένωσης. Πήγε κι αυτό πάρα πολύ καλά, γνωριστήκαμε με πολλούς συλλόγους, κάναμε και τη γιορτή στο τέλος στην οποία πάρα πολλά απ’ τα παιδιά μας γνωρίστηκαν με άλλα παιδιά άλλων σωματείων. Για φέτος σχεδιάζουμε να έχουμε μια εκδήλωση την Ολυμπιακή Ημέρα του αθλητισμού σε διάφορα σχολεία της περιοχής μας. Γενικά, παράλληλα με το πρόγραμμά μας προσπαθούμε να διοργανώνουμε κι άλλες εκδηλώσεις, οι οποίες λειτουργούν και ευχαριστούν τον κόσμο και τα παιδιά και παράλληλα προσελκύουν κόσμο στην ομάδα μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια