Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


EΥΡΙΠΙΔΗ - ΗΛΕΚΤΡΑ - Φεστιβάλ των Βράχων (04/09)

 


Θεατρική Παράσταση    Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου    Ώρα: 21:00    20€ | 15€ μειωμένο (φοιτητές, άνεργοι, 65+, ΑμεΑ)

Προπώληση: Στα γραφεία του Φεστιβάλ από Δευτέρα έως Παρασκευή , ώρες: 11.00 - 15.00 (δεν εξυπηρετούνται πληρωμές με POS)

Ευαγγελικής Σχολής 26, 6ος ορ., Βύρωνας 16232, Τηλ: 210 7609340 - 210 7609350

Η Ηλέκτρα του Ευριπίδη είναι ένα πρωτοποριακό και αμφιλεγόμενο έργο, γέννημα μιας εποχής όπου όλες οι βεβαιότητες έχουν γίνει αβεβαιότητες.

Ο ποιητής δεν διστάζει να παρουσιάσει επί σκηνής τη δική του εκδοχή του μύθου, με τους ήρωές του σε έναν κόσμο ρεαλιστικής καθημερινότητας να θέτουν επιτακτικά ζητήματα πάνω στις έννοιες της εκδίκησης, της δικαιοσύνης, της ηθικής σύγκρουσης, του πάθους. Μια noir εκδοχή του μύθου, μια τραγωδία εκδίκησης αλλά ταυτόχρονα ένα έργο βαθιά, συγκλονιστικά ανθρώπινο.

για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ: https://festivalvraxon.gr/show.php?id=95

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.Υποψήφιοι Δάφνη Υμηττός - Πολίτες σε Κίνηση - Όλγα Χριστινάκη