Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ηλιούπολη:ΡΟΚ & ΜΕΤΑΛ Συναυλία για την οικονομική ενίσχυση των Πυρόπληκτων

 



Κυριακή 3 Οκτωβρίου, 20:00, Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης Δ. Κιντής

Τρία μουσικά συγκροτήματα του ροκ και μέταλ ήχου, γνωστά για τις κοινωνικές τους ευαισθησίες και με ενεργό δράση στο αλληλέγγυο μέτωπο, ενώνουν τις δυνάμεις τους, σε μία μεγάλη συναυλία, την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, 20:00, στο Δημ. Θέατρο «Δημ. Κιντής».

Κεντρικός στόχος της εκδήλωσης είναι η οικονομική υποστήριξη των πληγέντων από τις πρόσφατες φωτιές και τα καθαρά έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στον Ερυθρό Σταυρό, μία από τις οργανώσεις που δραστηριοποιούνται ενεργά στις πληγείσες περιοχές.

Συμμετέχουν τα συγκροτήματα «Rock’n’Roll Children», «Enemy of Reality» και «Passengers in Panic» και από κοινού απευθύνουν μήνυμα προς τους πολίτες:

«Σε άλλη μία πολύ δύσκολη χρονιά για τους εργαζόμενους της τέχνης, δίνουμε το παρόν. Θέτουμε ως κύριο στόχο μας να παρέχουμε την μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια μέσω των εσόδων της συναυλίας, πραγματοποιώντας οικονομική συνεισφορά στις δράσεις του Ερυθρού Σταυρού στις πυρόπληκτες περιοχές. Επιθυμούμε όμως και να περάσουμε το μήνυμα της αλληλεγγύης. Να θυμίσουμε στον κόσμο, πως μόνο ενωμένοι μπορούμε να ξεπερνάμε τις δυσκολίες, και πως όσο κι αν το ύφος της μουσικής μας φαντάζει "σκληρό" στον μέσο ακροατή, στην μεγάλη παρέα που όλα αυτά τα χρόνια έχουμε φτιάξει, μοιραζόμενοι μουσικές σκηνές και συναυλιακούς χώρους, χωράνε όλοι οι συνάνθρωποί μας, κι ακόμη περισσότερο εκείνοι που έχουν πραγματικά ανάγκη την βοήθειά μας. Ενότητα - αλληλεγγύη - rock'n'roll!»

Ο Δήμος Ηλιούπολης υποστηρίζει κάθε εκδήλωση και δράση προσφοράς προς την κοινωνία και φιλοξενεί με χαρά αυτή τη εξαιρετική δράση αλληλεγγύης.

Τις ημέρες των εκδηλώσεων, το ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Ηλιούπολης «Δ.Κιντής» θα είναι ανοιχτό από τις 19:30, και θα διαθέτει εισιτήρια αποκλειστικά για την εκδήλωση της ημέρας .Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής»

Γαρδίκη & Σμόλικα, Ηλιούπολη, τηλ. 210 9923840.

Τιμή εισιτηρίου: 10.00€

Εισιτήρια προπωλούνται μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του.

Ticket link: www.viva.gr/tickets/festival/music/firevictims

FB Event page: https://www.facebook.com/events/373770077462427

Η πρόσβαση στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης "Δημήτρης Κιντής" εξυπηρετείται από τις παρακάτω γραμμές του ΟΑΣΑ, που πραγματοποιούν στάσεις πολύ κοντά στο Θέατρο:
Γραμμή 237 (αφετηρία Μετρό Δάφνης), στάση Νησάκι ή στάση Αστυνομία ή στάση Σχολεία (προς Δάφνη) Γραμμή 140 (αφετηρία Πολύγωνο), στάση Πλατ. Παλαιών Πατρών Γερμανού-ΙΚΑ
Γραμμή 201 (Μετρό Αγίου Δημητρίου), στάση Πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού-IKA

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210 9940699

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ COVID-19

H χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική.
Οι θεατές θα πρέπει να προσέρχονται στο Θέατρο νωρίς, ώστε να αποφεύγονται φαινόμενα συνωστισμού, να διατηρούν απόσταση 1,5 μέτρου τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδό τους και να ακολουθούν τις οδηγίες των ταξιθετών.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια