Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


11η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δημοτικού Συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη την 29.10.2020

   





11η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020 και ώρα  9:00μ.μ. έως 1:00 π.μ. με τηλεδιάσκεψη και χρήση της τεχνολογίας του e-presence για συζήτηση και λήψη  αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο Λήψη απόφασης για άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού και έκδοση e-banking στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ για όλων των ειδών τις συναλλαγές του Ν.Π. με την επωνυμία «Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Δήμου Δάφνης Υμηττού» κα. ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ.

Θέμα 2ο Αντικατάσταση μέλους από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠ. με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δάφνης – Υμηττού» κα. ΚΑΡΑΚΩΝΗ.

Θέμα 3ο Τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2020, κατόπιν εισήγησης της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑΣ.

Θέμα 4ο Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2020 κατόπιν εισήγησης της Οικονομικής Επιτροπής κα. ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ.

Θέμα 5ο Έγκριση της τριμηνιαίας έκθεσης εσόδων και εξόδων 3ου τριμήνου οικ. έτους 2020 του Δήμου Δάφνης-Υμηττού κατόπιν υποβολής της από την Οικονομική Επιτροπή κα. ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ.

Θέμα 6ο Ορισμός μελών Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας για τη διετία 2020-2021 κα. ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ.

Θέμα 7ο Έγκριση 1ου ΑΠΕ για την προμήθεια με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ» (ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II) κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑΣ.

Θέμα 8ο Έγκριση 1ου ΑΠΕ και 1ΟΥ ΠΚΤΜΝΕ και παράταση εργασιών για το έργο «Επισκευή και συντήρηση 1ου ΕΠΑΛ Υμηττου Δήμου Δάφνης Υμηττού» κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑΣ.

Θέμα 9ο Έγκριση 4ου ΑΠΕ και 3ου ΠΚΤΜΝΕ και παράταση εργασιών για το έργο «Συντήρηση και Επισκευή σχολείων Δήμου Δάφνης Υμηττού (2019)» κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑΣ.

Θέμα 10ο Έγκριση 1ου ΑΠΕ και 1ΟΥ ΠΚΤΜΝΕ και παράταση εργασιών για την προμήθεια με τίτλο: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ» κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑΣ.

Θέμα 11ο Έγκριση 2ου ΑΠΕ και παράταση εργασιών του έργου «Ενεργειακή και αισθητική αναβάθμιση του σχολικού συγκροτήματος Ιονίων Νήσων & περιβάλλοντα χώρου» κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑΣ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια